Pomoc

Potřebujete poradit s velikostí?

Rádi vám pomůžeme: 483 712 297

Bonus na první nákup 100 Kč a další výhody pro registrované

Dárkové šeky

 

Osobní údaje a bezpečnost, ochrana osobních dat

 

Abychom Vám mohli nabídnout naše služby, potřebujeme znát některá Vaše osobní data. Respektujeme Vaše soukromí a tak se snažíme množství těchto dat minimalizovat na ta nejnutnější a data chráníme před zneužitím. Naše práce s osobními daty plně podléhá zákonným normám, zejména zákonu o ochraně osobních údajů číslo 101/2000 Sb.

Od Vás jako od zákazníka fyzické osoby musíme při nákupu požadovat tyto údaje: jméno a příjmení, úplnou poštovní adresu, telefonické spojení, e-mailovou adresu. Tyto údaje jsou nezbytné k Vaší identifikaci, ke komunikaci s Vámi, k realizaci prodeje zboží a zaúčtování Vaší platby za zboží.
Pokud nakupujete jako právnická osoba, potřebujeme tyto informace : Název společnosti (Obchodní firma), adresu sídla firmy pro fakturaci a dodání zboží, IČ a DIČ, telefonické spojení a elektronickou adresu.
Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem Vaší identifikace jako kupujícího, k realizaci a provedení nezbytných účetních operací a zaúčtování Vaší platby za zakoupené zboží, za účelem dodávky zboží a komunikaci s Vámi.
Nákupem v internetovém obchodě www.kerbo.cz dáváte souhlas s tím, že společnost KERBO s.r.o. může předávat osobní údaje svých zákazníků třetím osobám za účelem řádné přepravy zboží, poskytování spotřebitelských úvěrů, službám zákaznické podpory, splátkovým společnostem a pojišťovnám. Ze strany společnosti KERBO jinak nedochází k prodávání či pronajímání osobních údajů ve prospěch třetí strany.
Nákupem v tomto internetovém obchodě souhlasíte se :

  • zpracováním  a shromažďováním Vašich osobních údajů společností KERBO s.r.o. k marketingovým účelům. Tento svůj souhlas může kupující kdykoli bezplatně odvolat ( tzn.požádat o odstranění některých svých údajů, případně úplné odstranění svých údajů z databáze správce), a to na emailu info@kerbo.cz
  • zasíláním obchodních nabídek na Vaši uvedenou emailovou adresu, případně poštovní adresu či formou SMS zpráv. Odhlášení z odebírání obchodních sdělení je možné na emailu info@kerbo.cz, nebo požadavkem na zákaznické lince internetového obchodu.
  • registrací v eshopu se automaticky stáváte zákazníkem VIP KLUBU KERBO, který Vám umožňuje nákup za speciální ceny a servisem dle jednotlivých akcí.

Údaje o Vaší činnosti

Údaje o Vašich nákupech, reklamacích a další Vaší činnosti v našem internetovém obchodě mají rovněž důvěrný charakter a podléhají stejným bezpečnostním pravidlům jako práce s osobními údaji.
Kupující dále souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač. V případě, že je nákup na webové stránce možné provést a závazky prodávajícího z kupní smlouvy plnit, aniž by docházelo k ukládání tzv.cookies na počítač kupujícího, může kupující souhlas podle předchozí věty kdykoli odvolat. Kupující souhlasí, že soubory cookies mohou být předávány třetím osobám za marketingovými účely.

 

Přejeme příjemný nákup KERBO team

Veškerý obsah na internetových stránkách www.kerbo.cz je chráněn autorským právem zák. č.121/2000 Sb. o právu autorském, o právech souvisejících s právem autorským a o změně některých zákonů, v aktuálním znění. Kopírování, šíření tohoto obsahu a jakékoliv reprodukování je zakázané. V případě kopírování a jakéhokoliv reprodukování tohoto obsahu, budeme postupovat dle příslušných právních předpisů.